Запази bookmark_border
remove_red_eye 455
favorite_border 0
share

Клуб “Street Dance” София – Младост 2

 

 

Клубът по танци в Юнити Академия “Street Dance” се осъществява в сътрудничество с Movin’ART – школа по танци, която е създадена през януари 2015год. За краткото си съществуване, групите на Моvin’ART завоюваха редица отличия от републикански и международни състезания в категория съвременни и модерни танци.

 

Сред трофеите на групата от изминалия сезон са 1-во място национален танцов фестивал „Ритъмът в сърцето ми“, 1-во място на Арт фестивал “Утринна звезда”, 1-во място София денс къп, 1-во място на национална квалификация по танци за Световна купа, 5-то място на World Dance Cup. В края на всяка година се организира концерт, на който децата представят наученото.

 

По този начин децата имат възможност да се докоснат до голямата сцена и да получат едно незабравимо преживяване, а родителите могат да проследят развитието на своите деца и да се насладят на хореографиите научени през годината.

 

План на курса по модерни танци Всяка година децата представят поне 2 различни хореографии на актуални за сезона песни. Курсът започва с усвояване на основни за стила (хип хоп и МТВ денс ) стъпки, които постепенно прерастват в по-сложни комбинации поставени в интересни и забавни за децата хореографии.

 

По време на курса децата имат възможността да развият своите танцови заложби, артистичност, усещане за ритмичност и музикален слух. Всеки час по модерни танци започва с добра загрявка, леки упражнения за разтягане и завършва с упражнения за сила. Именно затова децата подобряват и своята физическа подготовка.

 

Адрес: София, ж.к. Младост 2,бул. Андрей Ляпчев 72

 

Източник: https://unity.bg/bg/klub-street-dance/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/AcademyUnity.bg/

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down