Запази bookmark_border
remove_red_eye 461
favorite_border 0
share

Танцова школа YB Dance Team Пловдив

 

Танцова школа YB Dance Team провежда тренировки в малки групи (10 – 12 човека), за да може да се обърне повече индивидуално внимание на всеки желаещ да вземе от магията на салсата, хип-хоп и брейк танците. Танцова школа YB Dance Team е създадена 2009г в Пловдив.

 

Главен инструктор в школата и неин основател е Augun Tuna или накратко – Гуни. Той започва своята танцова кариера с българските народни танци на 6-годишна възраст. Но това е само началото. През 1994 година започва усилено да учи hip-hop & break dance и година по-късно печели първо място в състезание на небезизвестната марка бира Туборг в Измир, Турция.

 

През 1999г отново в Измир с групата Break Angels печелят първо място в състезание, организирано от Община Измир. През 2003г в Солун, Гърция отново с групата печелят първа награда в категория ШОУ в „Beadle of Grece“. 2007г започва да учи салса в Истанбул при Aytunc Benturk – световен шампион по салса. На първото републиканско състезание Гуни става 5-ти.

 

В междуклубни състезания в Анкара 2008г. клубът на Гуни винаги става първи, а на световното състезание през 2008-ма проведено в Истанбул, Гуни става 6-ти в света. След толкова много награди е време наученото да се предаде на всички, желаещи да влязат в магията на танца.

 

Гуни идва в България и избира Пловдив, в който да развие собствена школа, която по-късно кръщава YB Dance team.

 

Адрес: Пловдив, бул. Руски 46

 

Снимки: https://www.facebook.com/ybdanceteam/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/ybdanceteam/

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down