Запази bookmark_border
remove_red_eye 1548
favorite_border 0
share

Танцово студио „Мушмула“

 

 

Всичкo започва в далчената 2015 година, когато силата на една идея поставя началото на танцово студио “Мушмула“. Любовта към движението и танца са корените на нашата мушмула, нашият екип е здравото и жилаво стебло, нашите инструктори са китната и разчупена корона, а ти, нашят посетител си живителната сила, която ни помага да се подобряваме и развиваме. Плодовете на нашия труд са твоите ярки и красиви емоции, вдъхновението, което виждаме в очите ти, талантът, който развиваш, приятелствата и новите контакти, които създаваш. Мушмула съществува, за да те насърчава да си себе си, да демонстрираш своята неповторимост и развиваш своя талант.

 

Мисия

 

Ние вярваме в силата на общуването и всички негови форми – танц, стих, картина, дискурс. Нашата мисия е да вдъхновим себеизразяване, предаване и съпреживяване на ярки емоции за малки и големи и да създадем предпоставки за добро емоционално и физическо здраве.

 

Танцова школа “Мушмула” се намира в Младост 1, като вратите ни са отворени за всички, независимо от възрастта, пола и нивото. На ваше разположение са 4 просторни и модерни зали, както уютно дворно пространство, подходящо за занимания навън. Залите могат да се отдават почасово по договаряне за различни поводи

 

Адрес: София, ул. Димитър Доспевски 9, входът се намира на гърба на бл. 50

 

Източник: http://mushmula.bg/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/ArtCenterMushmula

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down