Запази bookmark_border
remove_red_eye 1169
favorite_border 0
share

BDH Crew Стара Загора

 

Групата е създадена на 24.10.2009г. В продължение на три години, хореографите Стоян Господинов и София Нанева се стремят да внесът разнообразие в ежедневието на деца и младежи, показвайки им богатството на езика на тялото, изразен чрез танца.

 

И двамата стартират заниманията си в тази насока преди около 15 години. Стоян започва да се развива в уличните танци и предимно в брейк денса, а София се занимава с балет и хип-хоп. През годините двамата трупат опит и знания и в други подобни стилове, което им дава богата танцова култура и креативно мислене.

 

В момента тяхната цел е да предадат своите умения на учениците си и да им покажат как един човек може да изрази себе си чрез танца. BDH Crew показват на сцена основно хип-хоп хореографии, в които има елементи от брейк денс и модерен балет. Танцьорите, които се обучават в групата в момента са около 10 на брой и са без възрастови ограничения.

 

Прекрачвайки прага на залата, всеки един от тях е наясно, че там се държи най-вече на професионализъм, работа в екип, уважение, силна воля и разбира се на безграничната любов към танца. Стоян и София смятат, че един истински танцьор трябва да усеща музиката с цялото си сърце и душа, за да вдъхне живот на всяко едно движение и всеки един елемент от дадена хореография.

 

Адрес: Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 130 (Сградата на фитнес зала Pit Bull)

 

Източник: https://www.facebook.com/BDHCrew/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/BDHCrew/

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down