Запази bookmark_border
remove_red_eye 368
favorite_border 0
share

Dance Station Пловдив – Дом на културата

 

Dance Station е танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова през септември 2014 г., с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците. Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият по иновативен начин танцовото изкуство в България.

 

Екипът ни е от млади и доказали се професионалисти, придобили национална известност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали. Танцовото училище разполага с над 25 високо квалифицирани и опитни професионални танцьори, хореографи и преподаватели по танци в най-различни танцови направления сред които: латино-американски и стандартни танци, класически и съвременен балет, джаз-балет, хип-хоп, брейк танци, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и народни танци. Танцовите образователни програми на училището са насочени към деца, младежи и възрастни, като всеки стил има специфична разработена програма.

 

Програмите на танцовото училище целят да развиват естетическата танцова култура и умения на младите хора. Да осигурява възможност за богати и разнообразни танцови изяви и участия и да допринася за цялостното образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.

 

Адрес: Пловдив, Дом на културата „Борис Христов“ ул. „Гладстон“ 15, ет. 4

 

Източник: http://dancestation.bg/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/dancestation.bg

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down