Запази bookmark_border
remove_red_eye 1342
favorite_border 0
share

Dance Studio 29

 

Танцово Студио 29 – място за усмивки и добро настроение. Студиото отвoри врати на 18 октомври 2011 г. и предлага разнообразие от танци за малки и големи. Ако искате да се потопите в горещите латиноритми, да научите нови движения, да оформите страхотна фигура, може да се доверите на основателите на Танцово Студио 29.

 

Зад името стоят хора с богат опит в сферата на танците и развлеченията -екип от квалифицирани преподаватели, коeто предлага разнообразна програма, висока хигиена, приятелска атмосфера и обстановка караща всеки да се почувства по-специален.

 

Нашата цел е да популяризираме разнообразието от видовете танци и да предложим на хората в Бургас един по-различен, разтоварващ от стресовото ежедневие забавен начин за прекарване на свободното време. Танцово Студио 29 заема площ от 250 кв/м., от които освен с необходимите мъжка и дамска съблекалня и санитарен възел, разполага и с две модерни и комфортни зали.

 

Залите са напълно оборудвани за провеждане на различни танцови и аеробни часове. Освен редовните часове, които се провеждат по график, залите могат да бъдат наемани почасово за различни събития. Танци, емоции, забавление – това сме ние Студио 29. Добре дошли и заповядайте, но…… си носете усмивката !!!!

 

Адрес: Бургас, 8018 к-с „Зорница“ бл.75, ет.2 / блока на 5D киното /

 

Източник: https://www.dancestudio29.com/classes/hiphop/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/Dance-Studio-29-Burgas-463758673692386/

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down