Запази bookmark_border
remove_red_eye 1677
favorite_border 0
share

Devil Force Crew (DFC) Стара Загора

 

Брейк групата „Девил Форс“(Devil Force Crew – DFC) е сформирана като на шега в края на 2004г. Станислав Христов Каличев е един от основателите и настоящ хореограф на групата.

 

Занимаваме се основно с брейк танци и главната ни цел е обучението на деца и младежи,участия на различен тип събития и запазването на този стил на танцуване и култура като цяло. През 2010г стартира съвместната ни работа с познатите на всички СТЗ Отбора.

 

През годините са минали стотици деца през групата на възрасти от 4 до 26 години.Сегашния състав има доста опит зад гърба си ,известен е сред младите хора и има множество участия през годината.

 

През залата за тренировки минават на кратки тренировъчни посещения едни от най – добрите брейкъри не само на българската, но и на световната сцена, което спомага изключително много за развитието на по – неопитните.

 

Неизменно последните години DFC са рамо до рамо с изпълнителите от СТЗ Отбора, което кара сцената да изглежда по различен начин. Брейка не само учи на танц,сила и нестандартни умения,но и на дисциплина,отговорност и работа в екип.

 

Адрес: Стара Загора, ул. „Свети Княз Борис“ 93

 

Източник: https://www.facebook.com/devilforcecrew/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/devilforcecrew/

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down