Запази bookmark_border
remove_red_eye 414
favorite_border 0
share

Do It Crew Стара Загора

 

Формацията СТЗ отбора почти от самото начало има хип-хоп танцьорки. Още през 2008 се сформира малка група талантливи момичета, готови да дадат всичко от себе си за да постигнат общата цел – да бъдат красивото допълнение на групата и съответно оценени от публиката. Пътят към успеха винаги е труден, не всички издържат на изпитанията пред себе си.

 

През годините много млади ентусиасти са се опитвали в хип-хоп формацията „Do It Do It”, някои ги има и до днес. След много труд и усилени тренировки се появяват и многобройни участия и концерти както в Стара Загора така и в цяла Южна България.

 

Откриват се хип-хоп школи в Казанлък, Гълъбово и Пловдив. Освен голямата група по хип-хоп танци в Стара Загора има и малка група за деца от 4г. до 13г. с хореограф Валентина Димитрова. Всеки който се нуждае от развлечение и нещо ново в свободното си време е добре дошъл в залата ни. Освен, че ще откриете забавно и отпускащо занимание ще намерите и нови приятели, а най-амбициозните могат да използват групата като трамплин към бъдещи сериозни ангажименти.

 

Адрес: Стара Загора, дом на строителя ет.3, ул. „Свети Княз Борис“ 93

 

Източник: https://www.facebook.com/DOITCREW.stz/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/DOITCREW.stz/

 

 

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down