Запази bookmark_border
remove_red_eye 541
favorite_border 0
share

Electric force crew София – Бул. “Шипченски проход”2  

 

 

През 1993г. Петър “ElectricForce One /EF One ” и Боби “Mr.Bubchow” основават в София първата школа по Breaking в новото време на България/след 1991ва год/ – „Electric Force“ с основна цел съхраняване и предаване на танца към младите хора в столицата, запазване на историята му у нас и връзката между предходни и идни поколения.

 

Едновременно с това започва и сформиране на групата “Electric Force Crew”, в… чийто състав като начало застават те самите. Непосредствено след това начало основателите и вдъхновяват със уменията си много млади хора и печелят сърцата на редица последователи в танцовата школа “ElectricForce School” .

 

Тя постепенно се превръща във фактор за възникване на няколко нови поколения танцьори активни вече почти две десетилетия, за разрастване на групите и танцовото общество. “ElectricForce” фактически е регистриран като клуб 2003-та година, но на практика съществува от 1993-та, като платформа за старт, израстване, възпитание и развитие в областта на брейк танците и прочие в България, днес е неизчерпаема история за легенди, пионери, герои и новатори свързани от любовта си към музиката и изразната силата на човека. следва продължение…

 

Адрес: София, Бул. “Шипченски проход”2 , Зала Универсиада , Йова Спорт

 

Източник: https://electricforce.net/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/ElectricForceCollective

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down