Запази bookmark_border
remove_red_eye 914
favorite_border 0
share

Flow Nation Dance Studio Пловдив

 

Сдружение за Култура, Изкуства и Спорт „НЕМЕЗИДА“, приема деца за обучение в Хип-хоп и брейк студио „Flow Nation“.

 

Брейкът не е само американски вид танц. Той е интернационален. Да си B Boy и B Girl е религия, цяла отделна улична култура, в която различията на нациите и мирогледите могат да се обединят. Това е и основната причина СКИС „Немезида“ да отвори и школа по брейк. Преподава се брейк денс, фънки стилове, попинг и локинг, хип-хоп танци, съвременни танцови техники.

 

Целите са развиване на физическа култура чрез изкуство и танц. Обединение на народите през изкуство, култура и спорт. Физическо и духовно усъвършенстване и здравословен начин на живот.

 

Развитие на моралните и духовни ценности при младежите. Ориентиране при изпълнение на танци. Формиране на музикално-естетически вкус, умение и навици за ритмичност.

 

Координация, изразителност при изпълнения на танците. Формиране на творческо отношение към музиката. Социализация и интеграция на децата извън семейната обстановка. Възпитаване на нравствено-естетически чувства чрез музиката и движение и танц.

 

В студиото се работи в четири възрастови групи: Първа група-от 8 до 11г. – деца Втора група-от 12 до 15г. – юноши Трета група-от 16 до 19г. – юноши старша възраст Четвърта група-от 20 нагоре – синьори Тренировките са три пъти в седмицата по час и половина.

 

Адрес: Пловдив, ул. „Гладстон“ 15 4000, Дом на културата „Борис Христов“; ет. 3 – кинозала;

 

Източник: https://www.facebook.com/FlowNationDanceStudio

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/FlowNationDanceStudio

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down