Запази bookmark_border
remove_red_eye 441
favorite_border 0
share

Full Dance София – Район „Кремиковци”

 

Школа по танци “Full dance” е сдружение от най-ново поколение, отговарящо на съвременните потребности на желаещите да се занимават с танци. Създадена през 2006г., тя обединява школи по: хип- хоп и брейк денс; спортни танци; модерен балет; латино танци; характерни танци; български народни танци.

 

По този начин-обединени в многообразието- школата разполага с богат репертоар от танци и самостоятелна концертна програма от над два часа. В момента при нас танцуват над 100 деца и възрастни, обучавани ежедневно в различните танцови жанрове. Школата е член на Българска спортна танцова федерация, Сдружението на танцовите дейци, Асоциация Български Фолклор и Международната танцова организация. Това дава възможност на децата да се състезават и да участват в множество български и международни конкурси и фестивали. Танцьорите от “Full dance” участват на множество конкурси и фестивали в България и в чужбина. Те са носители на над 150 призови места, в това число и 12 републикански титли в стил хип- хоп за 2011, 2012 и 2013г.

 

През 2011 г. школата представи България на Световната купа по хип-хоп в Хърватска, а през 2012 бе единствен представител за страната ни на Европейското първенство по хип-хоп в Словения. През последните 4 години в школата усилено се развиват хип- хоп танците. Изучават се движения от стиловете Locking, Waacking, House, Old school и New style. Танцьорите от школата участват в много батъли и крю перформърси.

 

През 2014г. „Full dance” успя да достигне до четвъртфиналите на „България търси талант”. През 2015г. момичетата от школата са полуфиналисти в „България търси талант”, където с невероятните си танци успяват да впечатлят журито и публиката. Школа по танци “Full dance” се е утвърдила като една от най- добрите в София и днес ние имаме групи за деца и възрастни.

 

Адрес: София, Район „Кремиковци”

 

Източник: http://advance-edu.org/full-dance/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/–Full-dance-315040625200333/

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down