Запази bookmark_border
remove_red_eye 278
favorite_border 0
share

Fusion Academy

 

 

Fusion – сплотяване, сливане, съединяване. Има различни преводи и значения, но в нашия тълковен речник Fusion означава “синтез на най-доброто“. През 2015 г. седем приятели, съмишленици и най-вече неуморими мечтатели създадохме Fusion Academy.

 

За няколко години станахме едно от най-иновативните, креативни и цветни места в България. През академията минаха повече от 1000 деца, повече от 150 проекта, повече от 80 корпоративни клиенти. Отдадени сме на всичко, с което се заемем и във всяка една част от работата си влагахме любов и сърце, за да сме това, което сме днес. Нашата голяма мисия е да правим вашия свят по-добър и по-красив.

 

Вярваме, че всеки от нас носи красотата и доброто в себе си и непрекъснато трябва да го проектира в света, в който живее. От седем съмишленици през 2015 г., днес сме пред вас като голям екип от педагози, художници, дизайнери, актьори, танцьори, режисьори, архитекти, инженери и маркетолози. Цветни сме като личности и умения. Смели сме и непрекъснато си поставяме нови цели и създаваме Новото.

 

Различни заедно сме, но колкото и да сме различни, толкова и си приличаме. Единни сме. И така успяваме да реализираме всяка наша мечта и да достигаме все по-високи върхове. През всичките тези години не нарушихме принципите си. Бяхме открити и емпатични към всеки, който е дошъл при нас. Стремяхме се да бъдем будители, както в работата си, така и в обикновените разговори. И вярваме, че успяхме, защото сме fusion.

 

През 2019 г. осъществяваме най-голямата си мечта и отваряме Fusion School.

 

Адрес: София, ул. Витошка Зорница 2, кв. Драгалевци. В близост до кръговото на Околовръстен път, улицата срещу магазин Фантастико

 

Източник: https://fusion.bg/

 

Източник снимки: https://fusion.bg/

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down