Запази bookmark_border
remove_red_eye 753
favorite_border 0
share

International Dance Academy 360º София – пл. България

 

 

International Dance Academy 360º е първата по рода си танцова академия в България, тъй като не само предлага широк спектър от танцувални стилове но и предоставя уникалната възможност за обучение при едни от най – добрите международни танцьори и педагози!

 

Академията представлява своеобразна лаборатория на танцовото изкуство, в която смесвайки разнообразни хореографски решения и иновативни педагогически методи се създават нови формули на завладяващата магия на танца. Вратите на International Dance Academy 360º са широко отворени за всички, независимо от възрастта, пола и нивото.

 

Нашите преподаватели притежават нужните умения, опит и подход да научат всеки от вас да овладее желаната танцова дисциплина независимо дали за лични или професионални цели! Едно от многото невероятни предимства на International Dance Academy 360º е възможността на участниците в това танцово приключение да получават мастеркласове от солистите на най-именитите балетни трупи в света! Най – малките бъдещи танцъори ще имат възможността да се развиват всестранно.

 

Техните уроци обгръщат много разнообразни танцови стилове, гимнастически упражнения както и актьорско майсторство нужно на един танцьор да изрази себе си напълно. Децата ще изучават основите на различни стилове, които са база на всеки танц. Идеята на специалното обучение именно на тази възрастова група се дължи на дълбоките познания на педагозите ни на тема детско физическо развитие.

 

Децата от International Dance Academy 360º ще получат безценни знания и умения, които в последствие да станат база на избора им за по-сериозно танцово направление. При нас няма възрастови ограничения, нито е нужно да сте танцували преди. Трябва само да имате желание да се забавлявате, да се зареждате с положителни емоции и да поддържате здрав тонус. Останалото оставете на нас!

 

Адрес: София, пл. България 1, ниско тяло на сграда “Проно”, вход на “Пощенска банка”, ет 3.

 

Източник: http://academy360.bg/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/i.d.academy360

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down