Запази bookmark_border
remove_red_eye 617
favorite_border 0
share

MVJ SPORT София – Зала 3

 

MVJ SPORT разполага с три зали в Зимен дворец – танци и аеробика и една зала в Студентска поликлиника – танци и аеробика. И двете локации се намират в Студентски град, София.

 

За клиентите са осигурени съблекални със заключващи шкафчета, душ в Студентска поликлиника, фоайе за отдих, детски кът, паркинг (точно пред входа на сградата), професионално озвучение, климатик.

 

В оборудването са включени постелки за различните видове тренировки (меки от дебела гума за Йога и Пилатес, твърди квадрати за Аеробни тренировки), класически и Зумба гирички, различни видове ластици, класически и Core степове на Reebook за аеробни тренировки, малки трамплини, боксови круши за Тае бо и Fit box, свободни тежести, медицински топки, големи топки за Fit ball, Канго Джъмпс обувки, столове за Зумба Сентао и др. MVJ SPORT предлага за продажба спортни дрехи и хавлии с марката на студиото, хранителни добавки на 4+ Nutrition: L-carnitin, добавки за отслабване, протеинови десерти, здравословни вафли на Skala, вода, сокове с витамини и минерали, енергийни напитки и др.

 

Адрес: София, Танци и аеробика в Студентска поликлиника, централен вход на сградата, ет. 4. Адрес: ул. “Акад. Стефан Младенов” N 8, на кръстовището на УНСС.

 

Източник: https://mvjsport.com/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/MVJ.SPORT

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down