Запази bookmark_border
remove_red_eye 372
favorite_border 0
share

The Center Пловдив – Maina hall

 

 

The Center е най-голямото училище за съвременни хип–хоп танци в България. Представлява мрежа от танцови зали и хореографи, разположена на територията на най-големите градове в държавата.

 

Преподаващите в танцовото училище са сред най-добрите и опитни тесни специалисти на танцовата хип-хоп карта в държавата, доказали себе си и уменията си на сцената на безброй състезания, танцови форуми и телевизионни предавания.

 

Работата на The Center надскача многократно обикновеното преподаване на танцови движения и заучаване на хореографии. Хората, обучаващи се в залите на танцовото училище, имат възможността да участват, както в ежегодни, организирани от танцовото училище. Така и да получат възможността за изява в тематични театрални представления и дори късометражни филми, които училището заснема.

 

Имат също така възможността да посещават специални тренировъчни танцови лагери, да вземат участие в индивидуални и групови състезания и целогодишно да бъдат част от среда, която има статуса на ЖИВА СОЦИАЛНА МРЕЖА, пълна с хора на техните години, които споделят техните интереси и виждания за живота.

 

Адрес: Пловдив, Пловдивски Културен институт, ул. „Иван Перпелиев“ № 5 (до Понеделник пазар) (Maina Hall)

 

Източник: https://thecenterbg.com/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/Street.Dance.School.The.Center, Владимир Груев

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down