Запази bookmark_border
remove_red_eye 977
favorite_border 0
share

The Scary Shadowzzz TSS Стара Загора

 

Едно име , олицетворяващо борбата, семейството и най – вече танците. Едва на по 20 години две момичета , рискувайки много , но същевременно искайки много , решават да преъвнат мечтата си в реалност, отваряйки своя собствена зала.

 

И така на 27.09.2007г. Анелия Апостолова и Мария Бонева провеждат първата си тренировка по стрийт денс.За по – малко от година групата наброява повече от 20 танцьора и те всички заедно започват да превземат върхове.The Scary Shadowzzz имат над 12 първи места в България , състезавайки се с други български отбори в различните карегории: сола, дуети, малки групи, формации и продукции , като дори представят България на световното по хип хоп в Германия.

 

Два пъти печелят първо място на Националния Шампионат на България, който всяка година се провежда в София. През 2009г., с помощта на Община Стара Загора, успяват да реализират и големия си проект – танцовия спектакъл „Реалии“. Представяйки своята гледна точка за живота , те успяха да повлиаят на много млади хора. Пролетта на 2012г. групата участва в телевизионното риалити „България търси талант“, стигайки и представяйки Стара Загора и таланта си на полуфинал.

 

Пет години по – късно мечтите и упоритостта на младите хореографки не стихват и те са готови за нови върхове.

 

Адрес: Стара Загора, ул. „Хан Аспарух“ 30,  кв. Бедечка / Градински

 

Източник: https://www.facebook.com/The-Scary-ShadowZzz-Dance-Studio-Hip-Hop

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/The-Scary-ShadowZzz-Dance-Studio-Hip-Hop

Гледай Видео

play_circle_outline

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down