Запази bookmark_border
remove_red_eye 531
favorite_border 0
share

Un Beso Велико Търново

 

Добре дошли в най-големият център за изкуства и забавления UN BESO art & dance center!

 

Ние вярваме, че всеки, независимо от възрастта, вкусовете и предпочитанията може да намери нещо за себе си в атмосфера на забавление и професионализъм: латино танци, йога, тае бо, аеробика, зумба, пилатес, хип хоп, капоейра, актьорско майсторство, рисуване, фотографски курс.

 

Ние обединяваме на едно място инструктори по изкуства и източна философия, като залагаме на нашият опит от Dance studio UN BESO да предложим професионално и забавно обучение за всички възрасти. Отворихме школата си по латино танци през 2010г.

 

През следващите 3 години толкова много хора споделиха чрез нас магията на салса, меренге и бачата , че клубът ни трябваше да порасне. По естествен начин решихме да обединим при себе си и други изкуства, така че великотърновци да знаят: UN BESO art & dance center е мястото, където да прекарат добре свободното си време, докато творят и се забавляват.

 

Като изцяло нов център, UN BESO art & dance center наследява добрите ни традиции в обучението, забавлението и споделянето на емоции, за което стотици търновци ни се доверяват. На площ от 300 кв.м. ние разположихме 3 модерно оборудвани зали в сърцето на Велико Търново. За удобство и комфорт сме предвидили съблекални и място за личен багаж.

 

Занималнята и детският кът, които основаваме ще бъдат сигурното място, където родителите могат да оставят своите деца на компетентната грижа на нашите педагози. Детските партита с повод и без повод са наша страст, а изненадите – наш специалитет.

 

Ще Ви зарадваме с оригинални програми за Вашите деца и тинейджъри. Представяме си как с времето изкуствата и танца стават част от живота на всеки жител на Велико Търново. Стремим се UN BESO art & dance center да се превърне в място, където хората с любов ще придобиват творчески умения, ще се учат да бъдат артисти и да се радват на изкуствата, не като шаблонни фрази, а като ежедневна възможност да внесат светлина в живота си.

 

Бъдете част от нашата мисия! Заповядайте в UN BESO art & dance center!

 

Адрес: Велико Търново, Бул. „Никола Габровски“ №2, етаж 4 Сградата на „Дом за мода и красота“

 

Източник: http://www.unbeso.bg/

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/UN-BESO-art-dance-center-171849029522961

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down