Запази bookmark_border
remove_red_eye 834
favorite_border 0
share

Urban Dance Studio София

 

Urban Dance Studio отваря врати през октомври 2010 година. Вече 5 години екип от енергични и креативни млади хора работи за развитието на танцовото изкуство. Любовта към музиката, магията, изяществото и красотата на танца и желанието всичко това да се предаде на повече хора, е това което направи реализацията на Urban Dance Studio възможна.

 

Първоначалната идея на студиото беше да развиваме съвременните и „urban“ стилове като Jazz, Contemporary, Modern, Hip Hop, Break и Poppin’. Опитът показа, че за нашата аудитория са по-подходящи по-леки и комерсиални стилове, с които запалваме интереса към музиката и танца като цяло. В момента имаме групи по Hip Hop, MTV танци, Break и народни танци. Основно работим с деца, но имаме желание да развиваме и групите за възрастни. Въведохме и по-различни дисциплини като спортна гимнастика, йога, карате и творчески работилнички.

 

Най-ценното в нашата работа, занимавайки се основно с деца, е че ние градим личности, защото през танците и другите дисциплини, които предлагаме, ние възпитаваме, вдъхновяваме и запалваме творческата искра и вкуса към красивото. Чрез работата в залата и сценичните участия Urban Dance Studio дава възможност за лична изява, което освобождава психиката и влияе върху приемането на себе си и другите.

 

Нашата основна цел е да дадем добър старт и основа и развивайки индивидуалните си качества, всеки да се чувства щастлив и пълноценен в семейството на Urban Dance Studio. Заповядайте да танцуваме, да спортуваме, да творим и да се забавляваме заедно!

 

Адрес: София, Младост 2, до бл. 227 / в залите на ЧОУ Меридиан 22 /

 

Източник: https://www.facebook.com/UrbanDanceStudioBg

 

Източник снимки: https://www.facebook.com/UrbanDanceStudioBg

Тагове

Остави обратна връзка

star star star_border star_border star_border star_border 1извън5

message
cloud_upload Преглед Максимален размер на изображението: 20 MB
email
person

Показване на отзивиkeyboard_arrow_down